Koerier Vlaardingen

.

Veldwerk Koerier is werkzaam in Vlaardingen. Wij zijn in ruim 30 jaar tijd van een ondernemend koeriersbedrijf uitgegroeid tot een middelgroot koeriers- en transportbedrijf in het Westland. Wij werken met een veelzijdig en specialistisch koeriersaanbod. Door heel Nederland hebben wij permanent auto’s beschikbaar die voor u kunnen rijden, waarmee wij flexibel inspelen op de wensen van de klant. Vanuit het Westland plannen wij ritten door heel Nederland, maar ook in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa zijn wij regelmatig te vinden.

Onze medewerkers zijn de basis van onze succesvolle onderneming. Zij zoeken altijd met u naar pasklare oplossingen voor uw bedrijf of product, dat met zorg vervoerd dient te worden. Bel Veldwerk Koerier (24 uur per dag) en u zult merken dat u te maken heeft met een logistieke partner die meedenkt.

 

Koerier Oud-Beijerland, Koerier Maassluis, Naaldwijk, Koerier honserlersdijk, Koerier Hoek van Holland, Koerier Vlaardingen, Koerier Papendrecht, Koerier 's-Gravenzande, Koerier Monster, Koerier Poeldijk, Koerier Wateringen, Koerier Kwintsheul, Koerier Den Doorn, Koerier Schipluiden, Koerier Delfgauw, Koerier Maasland, Koerier Maasdijk, Koerier Ridderkerk
Koerier Vlaardingen

 

Koerier in Vlaardingen biedt snelle service

.

De medewerkers van Veldwerk Koerier blijven hun best doen om in Vlaardingen, het Westland, in heel Nederland voor elk van onze klanten de transport, op-/overslag- en behandelingsopdrachten naar volle tevredenheid uit te voeren.

 

Enkele voordelen voor u op een rij:

  • Oplossingen zoeken voor de klant
  • Flexibele houding
  • Westlandse, servicegerichte mentaliteit
  • Snelle Direct Service
  • Zelfde Dag Service
  • Telefonisch 24 uur per dag bereikbaar
  • Opslag Service (tot 600 m²)
  • Onze voertuigen geheel in uw huisstijl

.

Zoekt u een logistieke service partner? Bel of mail!

.

Veldwerk Koerier is u graag van dienst bij alle logistieke service die u nodig heeft. Meer weten? Bel 24 uur per dag of bezoek onze website voor de contactgegevens. Uw transport is altijd vertrouwd bij Veldwerk Koerier. Neem contact op via het contactformulier.