Contract service Maasdijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en eerlijke partner die (delen van) uw logistieke processen uit de handen neemt? Dan bent u bij Veldwerk Koerier in Maasdijk aan het juiste adres! Als specialisten op het gebied van transport zorgen we ervoor dat alle goederen op de juiste manier, op de juiste locatie worden geleverd door onze chauffeurs. Op deze manier zijn wij uw logistieke dienstverlener en kunt u zich richten op andere zaken binnen uw organisatie.

Logistiek uitbesteden

Levert u elke dag, week of maand aan leveranciers of klanten in het binnen- of buitenland? En wilt u dit proces soepel laten verlopen, zonder zelf vrachtwagens aan te schaffen? Dan is het verstandig om uw logistiek uit te besteden voor een bepaalde periode. Wanneer u periodiek levert, is onze contract service de ideale oplossing. Zo kunnen we van te voren bepalen hoe vaak en wanneer wij gaan leveren voor u en dit opnemen in ons contract. Op deze manier voorkomen we onduidelijkheden en kunnen onze planners weer alles regelen voor uw logistieke processen.

Ons wagenpark

Het maakt niet uit wat u wilt leveren. Of dit nou producten zijn of pallets, alles wordt door ons op de juiste manier aangepakt. Om uw wensen waar te maken, beschikken we over een uitgebreid wagenpark. Zo hebben we onder andere voertuigen voor producten en non-food artikelen. Momenteel beschikken we over tien combo’s, negen bestelbussen, één open bestelwagen en negentien vrachtauto’s. Ook hebben we aanhangwagens en één speciale buizen aanhangwagen. Veldwerk Koerier regelt uw logistieke processen in Maasdijk. Uw logistiek is onze zorgen.

Logistieke dienstverlener inschakelen?

Klinkt een logistieke dienstverlener zo gek nog niet? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Veldwerk Koerier kan zowel de gehele of delen van uw logistieke processen oppakken in Maasdijk. Alles wordt op maat vervoerd voor u.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.